Acil durum, 2024 üyeliği 14 Ekim Cumartesi ve 15 Ekim Pazar günleri birçok İtalyan şehrinde satışa sunulacak

Namik

Aktif Üye
ROMA – 14 Ekim Cumartesi ve 15 Ekim Pazar günleri yanınızda kalmayı seçebilirsiniz. ACİL DURUM Gino Strada’nın kurduğu organizasyonun gönüllüleriyle birlikte, kuruluşunun 30. yıl dönümünün gerçekleştiği yılın projelerine destek olmak amacıyla 2024 yılı için üyeliğin devam edeceği İtalya’nın dört bir yanındaki meydanlarda.

İŞTE KARELER LİSTESİ

Herkesin tedavi edilme hakkı. ACİL DURUM, 1994 yılındaki başlangıcından bu yana dünya çapında 12,5 milyondan fazla kişiye ücretsiz, kaliteli bakım sunmuş ve birçok ülkede bakım hakkını garanti etmeye devam etmektedir: yalnızca tıbbi ve cerrahi faaliyetlerle değil, aynı zamanda rehabilitasyon ve sosyal yeniden entegrasyon, sosyo- Akdeniz’de sağlık yönlendirme, arama ve kurtarma. Bu insani yardım kuruluşundan kart almak, yardım projelerinin yürütüldüğü ülkelerdeki tüm projelerde doktorların, hemşirelerin ve gönüllülerin yürüttüğü bu bakım fikrinin simgesidir.

Sudan’daki savaş ve orada kalma seçimi. Sudan’da savaşın başlamasıyla birlikte ülkede kalıp, Hartum’da acil cerrahi ve travmatoloji hastanesinin açılmasına karar verildi. Salam Merkezi Bugüne kadar 4 binden fazla ölüme ve 2 binden fazlası çocuk olmak üzere binlerce yaralanmaya neden olan çatışma nedeniyle başka cerrahi hastanesi bulunmayan insanları tedavi etmek.

Denizde kurtarır. Orada Yaşam desteğiACİL arama kurtarma gemisi Orta Akdeniz’de hayat kurtarmaya devam ediyor; şu ana kadar 1.080 kişiye yardım edildi. İtalya’da, Milano’dan Ragusa’ya, sabit ve gezici klinikler aracılığıyla İtalya programı ve aracılığıyla Sosyal Proje – Kimse Dışlanmadı İtalyan Anayasasında yer alan tedavi hakkı somutlaştırıldı.

Bağış mümkün. Karta üye olmak için 25 yaşına kadar 12 avro, 26-64 yaş arasında 30 avro ve 65 yaş üzerinde 20 avro bağış yapmanız yeterli. Ayrıca buraya tıklayarak 30 euro bağış yaparak kartı bir arkadaşınıza vermeniz de mümkün. 2024 üyeliği size kuruluşun üç aylık dergisini alma hakkı verir. Toplanan fonlar tüm ACİL DURUM projelerini destekleyecek.