Evvelki Evliliklerinden daha sonra 7. Evliliğe Sıcak Baktığını Söyleyen Seda Sayan Samimi İtiraflarda Bulundu

Photoshop ve estetik denilince akla gelen birinci isimlerden birisi olan Seda Sayan verdiği bir röportajda 7. evliliğe resmen yeşil ışık yaktı! Bakalım neler demiş

Türkiye’de photoshop ve estetik denilince akla birinci gelen isimlerden birisi Seda Sayan elbet ki…

Bilhassa photoshoplu fotoğraflarıyla birden fazla vakit yanındaki insanları da apayrı birilerine çevirip bizi güldürmeyi başarıyor

Şöyle ufak bir hatırlatma yapalım hatta

bununla birlikte nikahta keramet vardır lafına de ciddiye alan bir isim kendisi.

Bilenler bilir, birinci evliliği 1987’de Rıdvan Kılıç ile yaptı. daha sonrasında Sinan Engin’le 5 yıllık bir beraberlik yaşadı.

Son olarak ise 2010 yılında Onur Şan’dan boşanmıştı. Biz esasen biliyorduk ancak evliliğe küsmediğini bir defa daha deklare etti.

Posta’dan Oya Çınar’a verdiği röportajda evlilik hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Benim sağım solum aşikâr olmaz diyerek 7. evliliğe yeşil ışık yakan Seda Sayan şunları söylüyor: “Doğru adam, adam üzere bir adam karşıma çıkarsa, niye olmasın!” Ah Seda’m ah!

Ve ekliyor: “niçin yalnız kalayım ki? Natürel ki bir uzun yol arkadaşım olsun isterim. Kâfi ki Allah doğrularla karşılaştırsın.”

hem de gözü de tok, onu keyifli etmenin büyük ikramlara bakmadığını da açıklıyor.

“Yedi sayısının da alametleri hayli hoş biliyorsun. Yediyi tanımalıyım, yaşamalıyım ama nasıl, nerede, ne vakit? O yedi kim olur? Onu bilemiyorum, kısmet. Bugüne kadar hiç bir erkek yatağıma kahvaltı getirmedi. Beni memnun etmek fazlaca kolay. Büyük ikramlar beklemem.”

Valla biz merakla bekliyoruz, sultanımızın bir düğününü daha görmek hoş olmaz mı?