Namik
Aktif Üye
ROMA – ARCA projesi – Öğreniyoruz Efendim, bilgi ajansı – Roma'da zorlukta insanları destekleme faaliyetine devam ediyor: Ekonomik rahatsızlık ve evsiz insanlarda kırılgan aileler, yeni dayanışma gardıropu, açık Gönüllü evPrati-Mazzini Bölgesi'ndeki Filippo Corridoni 13'te bir sosyal içerme alanı da Üçüncü Sektör Forumu Lazio ve Gıda Destek Hizmetleri Dayanışma Pazarı ve Dinleme Masası ile zaten faaliyette bulunduğu organize suça el konuldu. Her şey işbirliği ile gerçekleştirildi. Temel birlikte H&M Italiabu da kıyafet ve mobilyalar vererek katkıda bulunur.
Nedir ARCA projesi. Yoksulluk ve sosyal dışlanma durumunda yaşayanlara somut yardım sağlamak için 30 yıldır ulusal düzeyde faaliyet göstermektedir. Geçen yıl, 3.888'i memnuniyetle karşılayan ve 3.689.327 öğün dağıttığı 40.274 kişiye yardım verdi. Roma'da Temel Çeşitli hizmetler için çok sayıda kuruluş ve kurumla internette çalışır: konut Evsiz, Dayanışma Pazarı için Sosyal, Yol Birimi.
Nedir ARCA projesi. Yoksulluk ve sosyal dışlanma durumunda yaşayanlara somut yardım sağlamak için 30 yıldır ulusal düzeyde faaliyet göstermektedir. Geçen yıl, 3.888'i memnuniyetle karşılayan ve 3.689.327 öğün dağıttığı 40.274 kişiye yardım verdi. Roma'da Temel Çeşitli hizmetler için çok sayıda kuruluş ve kurumla internette çalışır: konut Evsiz, Dayanışma Pazarı için Sosyal, Yol Birimi.