Hakan Ural, Yangın ve Sel Felaketlerinde Yardım İsteyen Vatandaşlarla Onları Taklit Ederek Dalga Geçti

Geçtiğimiz ay ülkemizin dört bir yanında çıkan yangınların üstüne bir de Karadeniz’de sel felaketi yaşanmıştı. Yaralarımızı yeni yeni sarmaya başladığımız şu devirde Hakan Ural “Kıyamet kopartmadılar mı yangında helikopterlerle ilgili. Söndü çıt yok, yapıldı çıt yok. Bu kadar utanmazlık, bu kadar ar damarı çatlamışlık olur mu? Ne oldu bu toplumsal medya yasası, her dakika birebir problemleri yaşıyoruz.” diyerek vatandaşları taklit edip, dalga geçti.

Geçtiğimiz temmuz ayında yurdumuzun dört bir yanını saran orman yangınları hepimizi mahvetmişti; biliyorsunuz.

Ormanlarımız, bağlarımız, bahçelerimiz, hayvanlarımız, meskenlerimiz yok oldu; insanlarımız vefat etti.

Bir ay evvel bugün perişan biçimdeydik…

O denli ki tüm dünyadan yardım istemek zorunda kalmıştık… Zira 1 adet yangın söndürme uçağımız vardı!

Maalesef!

Öte yandan Karadeniz’de başlayan sel felaketleri de hepimizi derinden üzmüş, her yeri yıkıp geçmişti!

Biroldukça vatandaşımız evsiz kaldı, biroldukca vatandaşımız hayatını kaybetti.

Bir tarafta yangınlar bir tarafta sel felaketi derken ağustos ayı hepimizi feci biçimde yıpratmıştı.

Ve artık ise yaralarımızı yeni yeni sarmaya başladık…

Bu mevzuyu ‘magazin’ programında ele alan uzman Hakan Ural, yangın ve selde yardım isteyen yurttaşlarla dalga geçti.

Hayır, yanlış okumadınız.

Buyursunlar efendim:

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Antalyada (@antalya.da)’in paylaştığı bir gönderi

daha sonrasında gelen reaksiyonlar ise şu biçimde:

Siz ne diyorsunuz bu çıkışına?

Gelin aşağıda konuşalım!