Hava kalitenizi Netatmo akıllı hava kalite monitörü ile arttırın

DrEmel

Global Mod
Global Mod
Sonbaharın ve soğuk havaların gelmesiyle meskende geçirdiğimiz vakitler artıyor bu da konut ortasındaki hava kirliliğini azamî düzeye çıkartıyor. Bu niçinle konutunuzdaki havanın kalitesini denetim etmek ve sağlıklı bir konutta yaşamak için Netatmo Akıllı İç Yer Hava Kalite Monitörünü kullanın, sağlıklı bir ortamda yaşadağınıza emin olun.

Bina elektrik ve dijital altyapı eser ve sistemleri konusunda uzman Legrand, son teknolojiyi kullanarak ömrümüzü kolaylaştırmaya Netatmo ürünleriyle devam ediyor. Havaların soğuması ile konutlarımızda hiç olmadığı kadar fazla vakit geçiriyoruz. Lakin bu durum konutlarımızdaki hava kirliliğini en üst düzeye çıkartıyor. Yemek kokuları, bakteriler derken hava kalitesini etkileyen bir epeyce faktörle iç içeyiz. Ayrıyeten bulunduğumuz ortamda kâfi hava sirkülasyonu bulunmaması virüslerin de çoğalmasına ortam hazırlıyor olabilir. Bu durumda kolay heyetimi ile Netatmo Hava Kalite Monitörü, hava kalitenizi gözlemleyerek daha sağlıklıklı bir etraf edinmenizi sağlar.

Akıllı telefonunuzdan eş vakitli olarak bilgilerinize erişin

Sıcaklık, gürültü düzeyi, nem üzere dataları akıllı telefonunuzdan nazaranbilirsiniz. Geçmişe dönük bilgileri gorebilir, karşılaştırmalar yapabilirsiniz. Hava kalitenizi bu sıradan ipuçlarıyla basitçe arttırın.

Hava kalitenizi gözlemleyin ve daha sağlıklı bir etraf edinin

Sağlıklı bir ortam memnun hissetmenizi sağlar. Sıhhatsiz bir hava başınızı ağrıtır, alerjilere niye olabilir ve astım krizlerini tetikleyebilir. Kıymetli bilgileri denetim ederek bilhassa çocuklarınızın odalarında sağlıklı bir ortamda yaşadığından emin olun.

Konforunuzu arttırın

İç mekanlarınızın fazlaca soğuk olması, hava kalitesinin makus olması, nemli yahut gürültülü olması durumunda konforlu hissetmezsiniz. Netatmo Hava Kalite Monitörü ile kendinizi güzel hissedebileceğiniz biçimde konutunuzu ayarlayabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı