İnsani müdahaleler: Yüzdeki şekil bozukluklarının tedavisini incelemek üzere Afrika’dan Milano’daki San Paolo’ya gelen on gönüllü doktor

Namik

Aktif Üye
MİLANO – İtalyan Tedavi Merkezi’nin eğitim kursu Ocak 2024’e kadar devam ediyor Gülümseme Operasyonuyarık dudak ve damak cerrahisi ve tedavisinde uzmanlaşmış kar amacı gütmeyen kuruluş. Düşük ve orta gelirli ülkelerdeki doktorlara ayrılan proje, gönüllüleri yüz şekil bozukluklarının multidisipliner tedavi modeli konusunda eğitmeyi ve onların entegre protokolünü içe aktarabilmelerini sağlamayı amaçlıyor. Gülümseme Operasyonu (cerrahi, konuşma terapisi ve ortodonti) kendi ülkelerinde.

Eğitim. “Eğitim – diyor genel müdürü Marcella Bianco Smile Italia Operasyonu ETS Vakfı – Kuruluşumuzun kurucu değerlerinden biridir ve biz de tek merkez olarak Avrupa Operasyonu Gülümsemedünyanın her yerindeki yarık hastalarının ihtiyaç duydukları temel ve cerrahi bakımı almalarını sağlamak için gereken bilgi araçlarını sağlayabilmekten mutluluk duyuyoruz.”

Bir haftalık aralıklar. Her biri birer hafta süren beş dönem boyunca (24-30 Eylül, 1-7 Ekim, 5-11 Kasım, 12-18 Kasım, 14-20 Ocak 2024), Klinik Koordinatörü Dr. Luca Autelitano tarafından oluşturulan İtalyan ekibinin tamamı, Bilimsel Koordinatör Dr. Costanza Meazzini ve Konuşma Terapisi Koordinatörü Dr. Angela Rezzonico, projenin konuk doktorlarına San Paolo’nun maksillofasiyal cerrahi alanında derinlemesine oturumlarda rehberlik edecek ve onlara ekip çalışmasını takip etme fırsatı verecek. vakaların tedavisi.

Şeyler Gülümseme Operasyonu. Yarık dudak ve damak cerrahisi ve tedavisinde uzmanlaşmış, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluştur. 1982’den bu yana, kranio-maksillofasiyal malformasyonlarla doğan çocuklara ve yetişkinlere, onlara bir gülümseme ve bir gelecek kazandırmak için ücretsiz tedavi ve yardım sağlamaktadır. Dünyanın dört bir yanındaki binlerce tıbbi gönüllü ve sağlık çalışanı sayesinde, ihtiyacın en fazla olduğu yerde bakım, sağlık hizmeti ve tıbbi uzmanlık sağlıyor. Operation Smile Italia ETS Vakfı, parçası olduğu uluslararası kuruluşun taahhütlerini desteklemekte, her çocuğun ve her insanın dünyanın her yerinde ücretsiz, güvenli ve kaliteli bakıma erişim hakkını garanti altına almak için farkındalık yaratmayı, araştırmayı ve kaynak yaratma girişimlerini teşvik etmektedir. dünya.