Kız Arkadaşıyla Paylaştığı Fotoğraf niçiniyle Zorbalığa Uğrayan Ebrar Karakurt Reaksiyonlara Yanıt Verdi

Ulusal voleybolcumuz Ebrar Karakurt sevgilisiyle paylaştığı fotoğraf daha sonrasında birtakım çevrelerce çağdışı yorumlara maruz kaldı ve sevgilisiyle olan paylaşımını kaldırdı. daha sonrasında ise yaşananlara reaksiyonunu bir daha o sevdiğimiz ‘kendi halinde’ yaptı. Ve toplumsal medyada Ebrar’a dayanak yağdı. Detaylar içeriğimizde…

Ebrar Karakurt’u artık tanımayan yoktur. Kendisi yetenekli, başarılı ve ilham verici bir atlet.

Başarılı voleybolcumuz, sempatik halleri, çılgın ve eğlenceli hareketleriyle her insanın sempatisini de kazanmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı ve fotoğrafa beğeni yağdı. ????️

Lakin Ebrar daha sonrasında fotoğrafı kaldırdı. Birtakım haber sitelerinin yaptığı çağdışı haberler daha sonrasında ise kendisine takviye yağdı.

Ebrar da Instagram hesabından yaptığı ”Ben bu biçimdeyim” paylaşımıyla yaşananlara reaksiyonunu gösterdi.

daha sonrasında ise hem kadro arkadaşlarından birebir vakitte dört bir yandan Ebrar’a dayanak iletileri yağdı.

her insanın sevdiğine kimse karışamaz. Seni seviyoruz Ebrar Karakurt.

Zarurî editör açıklaması:

Görseldeki içeriği paylaştıktan daha sonra Ebrar’ı gaye gösterdiğimize dair toplumsal medyada biroldukca yorum yapıldı, hakarete varan sözler kullanıldı. Kelam konusu içerikte Ebrar katiyetle amaç gösterilmemiş, tersine kendisi ve alakası övülmüş, memnunluklarının daim olması dilenmiştir. Başlıkta geçen ”olay yarattı” kelam öbeği ise mutlaka olumsuz bir manada kullanılmamıştır.

Yanlış anlaşılmalara niye olan bu durum karşısında katiyen Ebrar ve bağı hakkında bir arka niyetim olmadığını açıkça belirterek Ebrar’ı yahut onu sevenleri üzdüysem özür diliyorum.

Son olarak da Ebrar Karakurt seni seviyorum ve seni kimsenin yem etmesine müsaade vermem.