LG ile annelerin içi huzurlu

DrEmel

Global Mod
Global Mod
Bulunduğu her ortama pak ve taze hava sunan LG’nin hava temizleme tahlili LG PuriCare 360, bebek ve çocukları için her vakit en güzel ve en sağlıklıyı arayan annelerin favori iklimlendirme tahlili oluyor. LG PuriCare 360, Safe Plus filtresi ile mesken içerisinde her vakit pak ve sağlıklı hava isteyenlere ekstra müdafaa sağlıyor.

İçerisinde bulunduğumuz salgın periyodu, pak ve sağlıklı havanın ne kadar değerli olduğunu bir sefer daha kanıtladı. Yasaklar ve ekstra korunma muhtaçlığı niçiniyle, vaktinin birçoklarını konuttan geçiren, meskenden çalışıp, konuttan eğitim goren tüketiciler, bulundukları ortamın havalanmış olmasının, pak hava solumanın yarattığı olumlu etkiyi şahsen gözlemlediler. Lakin kent ömrü ve hava kuralları tüketicilere her vakit meskenlerinin pencerelerini sonuna kadar açıp havalandırma imkanı tanımıyor. Tanısa bile maalesef büyük kentlerin havası da umulan kadar pak olmuyor. LG Electronics (LG), her ortama pak ve sağlıklı hava sunan LG PuriCare 360 ile bu sıkıntıya da tahlil sunuyor. Üstelik PuriCare 360 gelişmiş Safe Plus filtresi ile artık daha fazla meskene bir üst seviyede hava paklığı getiriyor.

İki son teknoloji filtreye ve eşsiz 360 derecelik hava filtreleme sistemine sahip LG PuriCare 360 hava temizleyici, tüm konutta taze ve pak hava sağlama konusunda çıtayı bir adım yükseltiyor. LG PuriCare 360’ın gelişmiş Safe Plus filtresiyle, bebeği ve küçük çocuğu olan annelerin de tercihi oluyor. Eşsiz tesiri ve 360 derecelik olağanüstü dizaynıyla tanınan LG PuriCare 360, tüm odadaki havayı tazeliyor ve canlandırıyor. LG PuriCare 360’ın kendine mahsus silindirik formu, hava arındırma performansının ve aktifliğinin fazlaca kıymetli bir kesimi olduğu için yalnızca eserin baş kısmını döndürme fonksiyonundan daha fazlasını sunuyor. Tahlil, tüm kör noktaları ortadan kaldırmak ve tam kapsamlı pak hava sağlamak için aygıtın üst kısmından yükselen ve sola ve sağa dönen Clean Booster1 özelliğini kullanarak filtrelenmiş havayı 7,5 metreye kadar gönderiyor.

Çoklu Filtreleme Sistemi ile Ekstra Pak Hava

LG PuriCare, kullandığı oldukcalu filtreleme sistem ile ekstra pak ve ferah hava sunuyor. Safe Plus filtresiyle kirli ve ziyanlı havayı, ultra ince tozları ortadan kaldırırken Koku Giderme Filtresi ile koku, duman ve kimyasallar üzere havada gizlenen ziyanlı gazları yakalıyor. LG PuriCare 360’da kullanılan İyonlaştırıcı ise, su (H2O) üreten ve diğer hiç bir şey üretmeyen kimyasal bir tepki oluşturmak için unsurları İyon kümeleriyle çevreleyen, havadaki istenmeyen hususları ortadan kaldırmak için kullanılan öbür bir yenilik olarak göze çarpıyor.

LG PuriCare 360°, çapı bir mikrometreden küçük olan ince parçacıkları algılayan gelişmiş bir Akıllı Sensör ile donatılmış durumda. Sensör ayrıyeten her vakit gerçek kirlilik düzeyine bakılırsa çalıştığından emin olmak için gerçek vakitli durum denetimleri gerçekleştiriyor. Bu ortada, akıllı LED Göstergesi, kullanıcıların hava kalitesini bir bakışta denetim etmelerini sağlamak için dört renkli ışık kullanıyor. Göstergede, iç yer kirlilik düzeylerini ve arıtma sürecini basitçe takip etmek için hava kalitesi ve koku ölçümleri açıkça görüntüleniyor.

ThinQ ile Uzaktan Denetim

Daha fazla konfor için LG ThinQ, PuriCare aygıtlarını rastgele bir yerden denetim etmelerini sağlıyor. Kullanıcılar, LG PuriCare’i cep telefonlarından denetim edebiliyor, açıp kapatabiliyor ve filtre durumlarıyla ilgili bilgi alabiliyorlar.

Hibya Haber Ajansı