Namik
Aktif Üye
MİLANO – Geçtiğimiz günlerde düzenlendi Uçuş Atölyeleri tarafından Milano'da düzenlenen yardım yemeğiAISM, İtalyan Multipl Skleroz Derneği dayanışma ve farkındalığa adanan, multipl skleroz ve ilgili patolojilere ilişkin araştırma projelerini finanse etmek ve Milano bölgesindeki MS hastalarının yaşam kalitesini iyileştirmeye yönelik hizmet ve faaliyetleri desteklemek için fon toplamaya adanan bir akşam. Etkinlik, şirketleri, eğlence dünyasından kişileri, gönüllüleri ve AISM destekçilerini bir araya getirerek ortak bir hedef etrafında bir araya getirdi: İtalya'da 140.000'den fazla MS'li kişinin yaşamlarını iyileştirmeye yönelik araştırmaları desteklemek.
Araştırma ve yardım için toplanan fonlar. Konukların cömertliği ve büyük bir çekiliş sayesinde, bilimsel araştırma projelerini desteklemek ve bölgedeki multipl skleroz hastalarına yönelik yardım hizmetlerini iyileştirmek amacıyla yaklaşık 150.000 Euro toplandı. Toplanan fonlar özellikle hastalığın en ciddi ve şu anda etkili tedavisi bulunmayan ilerleyici formlarına yönelik projeleri desteklemek için kullanılacak. İtalya'da yaklaşık 26.000 kişi multipl sklerozun bu ciddi formlarından etkileniyor.
Araştırma ve yardım için toplanan fonlar. Konukların cömertliği ve büyük bir çekiliş sayesinde, bilimsel araştırma projelerini desteklemek ve bölgedeki multipl skleroz hastalarına yönelik yardım hizmetlerini iyileştirmek amacıyla yaklaşık 150.000 Euro toplandı. Toplanan fonlar özellikle hastalığın en ciddi ve şu anda etkili tedavisi bulunmayan ilerleyici formlarına yönelik projeleri desteklemek için kullanılacak. İtalya'da yaklaşık 26.000 kişi multipl sklerozun bu ciddi formlarından etkileniyor.