Oyuncak bir scooter üzerinde Avustralya’yı dolaştı. Sonra Avustralya devreye girdi.

UyduYayini

Global Mod
Global Mod
Ömrü boyunca bir maceraperest olan Swansborough, İran’da 10 ay kaldıktan sonra kısa süre önce geri dönmüş ve tanıştığı kişilerin cömertliğine hayran kalarak ülkeyi yürüyerek dolaşmıştı. İşte bunu aktarmak için bir şanstı, “Kendisini kimseyi tanımadığı ama Avustralya’ya güvendiği ve güvendiği bir duruma soktu” dedi.

Bayan Law, Uni’nin geceyi suçla dolu bir bölgedeki halka açık bir parkta geçirmeyi planladığını öğrendiğinde, komşu kasabada bir otel odası için ona ödeme yapmakta ısrar etti ve sonra onu gönderdi.

Uni’nin yolu kibarca az keşfedilmiş olarak tanımlanabilir.

“Bu gezi için özel bir şey hazırladığımı sanmıyorum,” dedi gülerek. “Eğer çok düşünürsem, işler daha da karmaşıklaşacak ve ilerlemek zorlaşacak, bu yüzden ‘B planı olmadan hemen işe koyulursam, bir şekilde çözeceğim’ diye düşündüm.

2021’de benzer, daha az iddialı bir yolculuğu 10 ay boyunca tamamladı ve benzer bir scooter ile 10 ay boyunca Japonya’nın 47 vilayetinin tamamını ziyaret etti. “Ayrıldığımda cebimde sıfır yen vardı ama el yapımı dostluk bilekliklerini tanesi 100 yen satıyordum” dedi. “Ama burası Avustralya, daha büyük bir yolculuk, bu yüzden banka kartım yanımda.”

Neredeyse hiç İngilizce konuşmuyor ve gideceği yer neredeyse tesadüfen seçildi. “Hangi ülkeye gitmek istediğim umurumda değildi – sadece Japonya’dan çıkıp hiç gitmediğim bir yere gitmek istiyordum.” Avustralya, Google Haritalar’da büyük görünüyordu, diye hatırladı. “Bu yüzden bunun bir macera olabileceğini düşündüm.”

Bu hevesli zihniyet – ve umursamaz bir çekicilik – neredeyse onun gelişinden bu yana çetin geçen bir yolculuk için çok önemliydi.