amerikali
Üye
Armağan Çağlayan’ın Gör Beni programına katılan Deniz Akkaya, yıllar evvel söylemiş olduği ‘Şişmanlarla ve çirkinlerle görüşmüyorum.’ kelamlarını bir dahalemiş ve eklemiş:“Biz hasta taraflarımıza bile bile sarılmamalıyız. Şişmanlarla görüşmüyorum zira görüşlerimiz farklı. Anoreksiklerde de arkadaşlık kuramam. Aynaya baktığında çözebileceğin meseleleri elimizin zıddıyla itmemeliyiz. Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır, üstüne çalışmak gerek. Meselelerine sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem.”
Şu an tartışmaların odağında olan bu mevzuya gelin bakalım kimler, ne reaksiyonlar vermiş?
Hiç kuşkusuz son devrin en tartışılan isimlerinden birisi Deniz Akkaya.
niçindir bilinmez herkesle arbede etmeye, herkese sataşmaya ve ağır kelamlar söylemeye başladı. Bunları yaparken de hiç bir beis görmüyor, o denli rahat!
Hayır bir de yalnızca ünlülerle hengame etse her neyse… Herkesi aşağılamaya bayılıyor kendisi. örneğin spor yapmayanlara, kilolu olanlara demediğini bırakmıyor.
bir daha gündem muhtemel gelmiş olacak ki geçtiğimiz senelerda söylemiş olduği “Şişmanlarla ve yakışıksız beşerlerle görüşmek istemiyorum” sözlerini Armağan Çağlayan’ın Gör Beni programında yinelamış ve demiş ki “Biz hasta taraflarımıza bile bile sarılmamalıyız. Şişmanlarla görüşmüyorum zira görüşlerimiz başka. Anoreksiklerde de arkadaşlık kuramam. Aynaya baktığında çözebileceğin sıkıntıları elimizin zıddıyla itmemeliyiz. Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır, üstüne çalışmak gerek. Sıkıntılarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem.”
daha sonrası da malumunuz… Bu açıklamaya gelen yorumlar şu biçimde:
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Siz ne diyorsunuz bu açıklamaya?
Allah sabrını nitekim ya…
Şu an tartışmaların odağında olan bu mevzuya gelin bakalım kimler, ne reaksiyonlar vermiş?
Hiç kuşkusuz son devrin en tartışılan isimlerinden birisi Deniz Akkaya.
niçindir bilinmez herkesle arbede etmeye, herkese sataşmaya ve ağır kelamlar söylemeye başladı. Bunları yaparken de hiç bir beis görmüyor, o denli rahat!
Hayır bir de yalnızca ünlülerle hengame etse her neyse… Herkesi aşağılamaya bayılıyor kendisi. örneğin spor yapmayanlara, kilolu olanlara demediğini bırakmıyor.
bir daha gündem muhtemel gelmiş olacak ki geçtiğimiz senelerda söylemiş olduği “Şişmanlarla ve yakışıksız beşerlerle görüşmek istemiyorum” sözlerini Armağan Çağlayan’ın Gör Beni programında yinelamış ve demiş ki “Biz hasta taraflarımıza bile bile sarılmamalıyız. Şişmanlarla görüşmüyorum zira görüşlerimiz başka. Anoreksiklerde de arkadaşlık kuramam. Aynaya baktığında çözebileceğin sıkıntıları elimizin zıddıyla itmemeliyiz. Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır, üstüne çalışmak gerek. Sıkıntılarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem.”
daha sonrası da malumunuz… Bu açıklamaya gelen yorumlar şu biçimde:
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Siz ne diyorsunuz bu açıklamaya?
Allah sabrını nitekim ya…