Tüm İtalya'nın karelerinde satışa sunan acil durumun “Pace della temposu” da çevrimiçi olarak satın alınabilir

Namik

Aktif Üye
ROMA – Paskalya vesilesiyle arkadaşlara ve aileye bir barış sembolü bağışlayın ve taahhüdünü destekleyin Acil durum Birincil sağlık kliniğine sahip Khan Youunis bölgesinde bulunan Gazze Şeridi'ndeki savaş kurbanları için, derneğin kliniğine tıbbi ve lojistik destek sunmanın yanı sıra CFTA (Kültür ve Özgür Düşünce Derneği). Bu çift hedef, satın alarak elde edilebilir. “Colomba Della Pace” 13 Nisan'a kadar İtalya'daki karelerde bulunacak olan STK'ların.

Basit ve acil bir jest. Filistin nüfusunun 18 aydır şiddetli bir savaşın sonuçlarından geçtiği Gazze'deki acil klinikleri ve sağlık tesislerini finanse edeceğini. Acil durum acil ateş, sivillerin korunması ve siviller için insani yardıma erişim ister.

Gazze Trajedisi. Gazze Şeridi'nde hastanelerin sadece% 63'ü kısmen çalışıyor ve birincil yardım kliniklerinin sadece% 51'i. Ekim 2023'ten itibaren 113 binden fazla yaralı 50 binden fazla ölü var; Yaklaşık 2 milyon yerinden edilmiş insan. Striscia topraklarındaki yapıların neredeyse% 70'i yok edildi. Acil durum, Ağustos 2024'ten beri Striscia'da ve şu anda Khan Youunis Valiliği'ndeki El-Qarara bölgesinde kliniğinde çalışmaya devam ediyor.

Temel Tıp Kliniği. Burada ilk yardım, yetişkinler ve çocuklar için temel tıbbi-cerrahi yardım, ayakta tedavi faaliyetleri ve takip etmek Ameliyat sonrası hemşirelik, tıbbi cerrahi acil durumların stabilizasyonu ve hastane tesislerine transfer. Ayrıca, Al-Mawasi'deki CFTA (Kültür ve Özgür Düşünce Derneği) yerel birliği tarafından kurulan temel tıp kliniğindeki nüfusa temel sağlık hizmeti sunmak için çalışmasına devam ediyor.

Paskalya tatlısı. Acil Durum alışverişinde STK'nın gönüllüleri ve gönüllüleri tarafından satılmaktadır. R1pud1aAnayasanın 11. maddesinde derneğin kampanyası. “Colomba della temposu” 750 gram ağırlığındadır, gevrek bütün badem ve şeker taneleriyle dekore edilmiştir ve hamurun yumuşaklığını Sicilya portakallarının şekerlenmiş çıkışlarının yoğun kokusu ile birleştirir. Fiyat 20 Euro. Tatlı Paskalya tatlısını da satın almak mümkün olacak Sitede çevrimiçi 22 Mart – 13 Nisan (https://shop.emergency.it/) ve ayrıca 22 Mart'tan Paskalya'ya kadar Milan, Turin, Roma ve Cenova dükkanlarında.

İşte nerede. Kareleri bilmek için nerede satın almanın mümkün olacağını “Colomba Barış