Tunus, bir göçmen tabanca öldürdü, sonra mültecilerin ihalelerinde buldozerler, nihayet alevler

Namik

Aktif Üye
ROMA -Sabah 7'den sonra, 32 yaşındaki adamın 32 yaşındaki vatandaşı olan yerel saatli Alseny Togboodoun öldü, 72 saatten daha kısa bir sürede doğu Tunus'taki Al-Amra yakınlarındaki silahlarla ulaşıldı. Hikayesini anlatmak içinKorkunç ajans Bir hemşire, göçmen zamanında: “Sabah 4 civarında Alseny, bazı arkadaşları tarafından bana getirildi, biri bir kulağın arkasında, diğeri yemek borusuna kan kaybetti. Nefes alamadı, zaten kritik koşullar gösterdi. Benden sonra yardım etmeye çalıştım ama şafaktan sonra öldü. Ailesini zaten bilgilendirdik.

Kurtarma çağırdı, ama boşuna. Hemşire “birkaç kez kurtarma, ama gelmediler” olarak adlandırdığını iddia ediyor. Tekrar TogboDoun, birisi ateş açtığında evlere yakın bir yolda yürüdüğünü söylüyor. Teyit edilirse, geçen Pazartesi gününe benzer, 38 yıllık Mali'den göçmen olduğu bir dinamik. Çadır Şehri doktorları muhtemelen arkaya ulaşan küçük bir küçük kalibre silahı ile patladılar. Ulusal Muhafız memurları tarafından aynı akşam Sfax hastanesine taşınan adam ertesi gün pisti kaybedecekti.

Zeytin bahçeleri vadisinde çadır şehirlerinin tahliyesi. SPEX bölgesinde ve zeytin bahçelerinin SO -adlı bölgesinde, Alt -Saharan göçmenlerinin çeşitli çadır kolunun tahliye operasyonları, 3 Nisan'daki basın toplantısında Tunus Ulusal Muhafızları Houssem El Jebabli sözcüsü tarafından açıklandı. İkincisi, yerinden edilmiş kişilere yardım ve gönüllü geri dönüş yollarının sunulmasını sağladı veUluslararası Göç Organizasyonu (OIM)Korkunç ajans Bu tezi inkar ederler, her türlü yardım takip eden gayri resmi alanların yok edilmesinden şikayet ederler. Sökme dün ana yerleşimlerden birinin bulunduğu 25 kilometrede de devam etti.

Önce buldozerler ve sonra her şeyi yaktılar. Buldozerlerin müdahalesinden sonra, polis hem yiyecek hem de su ve tıbbi sağlık malları da dahil olmak üzere göçmenlerin sahip olduğu alevleri verecekti. Özel bağışlarla kurulan bir klinik de yere yerleşmiştir. Bu durum, kaynakları bildirdi, insanları su ve yiyecek bulmak için yerleşim alanlarına yaklaşmaya itti.

Yabancı düşmanlığı iklimi Tunuslıların göçmenlere yardım etmesini yasaklıyor. Ancak yabancı düşmanlığı ve güvensizliğin iklimine, Tunus vatandaşlarının sadece dayanışma işareti olarak bile, belgesiz yabancılara yardım etmesini yasaklayan bir yasa ekleniyor. “İnsanlara tehlikeli olmadığımızı söylemeliyiz” ile röportaj yaptığını ilan ediyor. “Alseny, arkadaşları, ben ya da Pazartesi günü çektikleri çocuk, kimseye zarar vermek istemiyoruz. Tehlikeli değiliz. Yine de yaşadığımız yeri yok ettiler, nereye gideceğimizi bilmiyorlardı ve çalışamıyoruz. Doğru – Tunus'da – Tunus'da – düzensiz bir şekilde girdik, ama biz başka bir gelecek gibi.

Geri gönderme seçimi. Bu günlerde, yerel basının bilgilendirdiği gibi, birçok özel konut göçmen geri gönderildiklerini kabul etmeye karar vermiştir. OfislerineUluslararası Göç Organizasyonu, Yani, gönüllü geri dönüşleri koordine etmekten sorumlu BM organı, bir talepte bulunmak için uzun dosyalar oluşturulmuştur. Ancak birçok göçmen şikayet ettiği gibi: “Bekleme listeleri Ağustos'a kadar bile iki aydan fazla”. Onlardan biri sordu: “Tüm bu zamanlarda nasıl hayatta kalacağız?” Son zamanlarda, İtalyan hükümeti Libya, Cezayir ve Tunus'tan başlayan 3 binden fazla göçmen için gönüllü geri dönüşleri teşvik etmek için 20 milyon avro fon tahsis etti.