Vakıflar ve Hayırsever Varlıklar: Kalite Bilgilerini Nasıl ve Destekliyor

Namik

Aktif Üye
Milano – Çünkü hayırsever vakıflar ve bedenler, kaliteli kamu bilgilerini ve gazeteciliği destekleyebilir ve zamanımızın zorluklarından biri olan dezenformasyonla başa çıkabilir. 2025 yılında merkezi yansıma sorunlarından biri olacak Eksenliİtalyan Filantropik Vakıflar ve Cesetler Birliği ve bunların ana konuları arasında olacak Sempozyum 2025 Aile Vakıfları, Milano'da yapılacak 20 Mart'tan itibaren, Luigi Rovati Vakfı Vakıf Sanat Müzesi'nde, Corso Venezia 52'nin tarihi merkezinde.

Dezenformasyon istikrarsızlık virüsüdür. Buna göre Küresel Riskler Raporu 2025 ile ilgili Dünya Ekonomik Forumu, Dezenformasyon, bir virüs, istikrarsızlık ve siyasete ve içe olan güveni zayıflatan uluslararası toplum için kısa vadeli küresel risklerin temelini oluşturur. yönetişimOrtak krizlerle yüzleşmek için acil işbirliği ihtiyacını karmaşıklaştırıyor.

Düşük maliyetli finansman. Bunun için Sempozyum Patrice Schneider'in müdahalesini görecek, stratejilerin başı MDIF (Medya Geliştirme Yatırım Fonu) Avrupa çapında bağımsız ve dinamik bilgi şirketleri için düşük maliyetli finansman sağlayan kar amacı gütmeyen kuruluş ve yatırım fonu, aynı zamanda özellikle güvenilir haberlere ve bilgilere erişimin tehdit edildiği medya baskısı geçmişine sahip ülkelerde zor bağlamlarda.

Yoksulluk, engellilik, dahil etme projeleri. İtalyan temelleri arasında Asperive, Associates yaklaşık% 45'i ve en yaygın organizasyon modu ile ilişkili 72 aile vakıf vardır. Desteklenen projelerin merkezindeki tematik odaklanma arasında: eğitim yoksulluğu, engelliler ve içerme, sanat ve kültürel miras, tıbbi araştırma ve yardım, büyük yaşlılar, çevre ve sürdürülebilirlik, toplum gelişimi.

Değişim için bir fırsat. . Sempozyum Bu temellere adanmış yıllık toplantı, İtalyan Aile Vakıfları Yönetim Kurulu Yöneticileri ve Üyeleri için kilit bir fırsat, karşılaştırma ve derinlikli analiz.